100% NATUURLIJKE HONDENVOEDING

Wij zijn van mening dat jouw hond natuurlijke voeding verdient vol met natuurlijke ingrediënten. We gebruiken alleen de beste ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van jouw hond. Wat te zien is aan de kwaliteit van de huid, vacht en ontlasting!

 

Elk ingrediënt is zorgvuldig gekozen rekening houdend met de voedingswaarde, maar ook met de voorkeuren van honden voor aroma, smaak en textuur! Otis & Grace biedt 100% uitgebalanceerd en compleet hondenvoer voor een natuurlijk en gezond dieet. Aangevuld met extra vitaminen & mineralen. 

Wij maken brokken waarvan honden net zo enthousiast worden als van een wandeling of nieuw piepend speelgoed! Zonder rare toevoegingen. 

Géén vervelende verrassingen in ons hondenvoer:

Otis & Grace .png
Otis & Grace .png
Otis & Grace .png
Otis & Grace .png
Otis & Grace .png
Otis & Grace .png
Otis & Grace .png

Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Vrij van toegevoegde suikers en smaakversterkers

Vrij van conserveringsmiddelen

Vrij van synthetische antioxidanten

Tarwe glutenvrij

GMP+ gecertificeerd

Géén dierproeven 

ONZE INGREDIENTEN

Kip blinkt uit door een mager vlees-eiwit te zijn. Rijk aan essentiële aminozuren, selenium, ijzer, zink en B-vitamines die bijdragen aan de algehele gezondheid van je hond!

Lam is een voedzame en goed verteerbare eiwitbron. Lamsvlees bevat veel vitamine B12 en ijzer, die belangrijk zijn om zenuw- en bloedcellen gezond te houden!

Zalm vol met eiwitten en omega-3 vetzuren. Omega-3 vetzuren hebben ontstekingsremmende eigenschappen en ondersteunen de conditie van vacht en huid! 

Beef is een erg smakelijke bron van eiwitten! Vol met ijzer, fosfor, selenium en zink. Rundvlees is rijk aan B-vitamines en is het enige dierlijke eiwit dat alle 9 essentiële aminozuren bevat.

Al onze ingrediënten worden niet zomaar door elkaar

gemixt en geperst.

Eerst wordt er gekeken naar de optimale bereidingswijze van elk ingrediënt voor het verteringsproces van een hond. Voordat de Otis & Grace brokken worden geperst zijn de granen ontsloten (zo wordt bruine rijst of havermout vooraf gekookt) om ze beter verteerbaar te maken. Andere ingrediënten zoals vlees, vis, vetten, oliën, antioxidanten, vitaminen en mineralen worden niet vooraf gekookt. Zo verliezen ze geen voedingswaarde door verhitting. Uiteindelijk worden alle ingrediënten samen op een lage temperatuur in een hondenbrok geperst.

OVERSTAPPEN NAAR EEN GEPERSTE BROK?

Als je wilt overstappen van geëxtrudeerde brokken naar geperste brokken, geef dan eerst een periode alleen onze vers gestoomde vleesworsten (of ander soort vlees) en stap dan over naar de geperste brok. In sommige gevallen kan door de wisseling van voeding de ontlasting even iets anders zijn dan normaal, dit is niks ernstig!

 

Wil je overstappen van een geperste brok naar een andere soort geperste brok? Meng dan steeds meer nieuwe brokken door de oude tot dat je helemaal bent overgestapt.

 

Meng nooit een geëxtrudeerde brok met een geperste brok!

HOELANG ZIJN GEPERSTE BROKKEN HOUDBAAR?

Onze hondenvoeding is 100% natuurlijk. Dit wil zeggen dat er geen synthetische bewaarmiddelen aan de voeding zijn toegevoegd. Natuurlijke antioxidanten worden gebruikt voor de houdbaarheid van ons hondenvoer. Daarom is de houdbaarheid van een natuurlijke brok ook korter dan andere niet natuurlijke brokken (Otis & Grace brokken: rond de 9 maanden na productie). 

 

Na het openen van de zak voer, adviseren wij de brokken binnen 4 maanden op te voeren.

Bewaar het voer op een donkere en koele plek, eventueel luchtdicht in een ton.